Tanda-Tanda Lelaki Sayang Sangat kt Girlfie die


Photobucket
hello readers!
And helo to pretty boys and handsome ladies out there!
Lelaki nih ibarat bom C4.Kadang2 perangai dia takleh dijangka,
kalau dia betol2 sayang sangat kat girlfren dia,so terserlah lah segala macam ayat bacin dia.
Now kite lihat tanda-tanda lelaki sayang sangat kat girlfie die..


Kalau dulu time berskandal atau zaman cinta baru nak berkombang, segala macam status kite,pic kite or else,rajin di komen nyerr.Then takde satu pon die  bising ke membebel ke atau perbuatan yg berbaur jelesh ditonjolkan time tuh.Kononnyer bajet hati takde taman lahh.But bile dah lame2 kapel atau sayang die dah kemuncak Gunung Angsi, mesti die kurang lagi komen kt pic korang,status and so on..Pastu dalam mesej mule lahh die akan menyindir korang asyuk lu bahagia kumen dengan mamat tuh..


Time korang tengah mesej2,mesti dalam mesej die akan menyatakan contohnyer, ayg wa rindu lahh kat lu sangat2, takpon ayg..wa cimat same lu dowhhh, takpon ayg, wa sayang sangat kat lu.Rasenyer lebih lahh 11 kali die menyatakan hasrat hati die tuh.


Kadar dia antar mesej kat korang lebih dari 3 kali sehari..contohnyerr,lepas dia balik dari kelas time tengah hari, before dia nak pegi kelas, lepas dia balik dari kelas petang tuh, ditambah lagi time malam around kul 8 lbih atau sebelum dia start belaja and lastly sebelum dia tido.


Dia sudah memikirkan future korang bersama. Dia plan bape orang anak nanti,wedding korang camne, and yg paling sweetnyerr dia nak korang sahaja jadi future wife dia not any girl else.


Time dating, dia sure akan grab your hand and holding it. Time tuh, dia akan bercanda gurau dengan korang, menghabis mase bersame and try buat korang happy sangat on that moment.




Dia sanggup ubah citerase die untuk suits dengan taste korang. Lets say dia nih jenis yg suka makan kat kedai mamak and korang pulak jenis yg tak boleh makan masakan mamak and selera nak howt2 jek cam oldtown kopitiam sume korang layan, so dia ubah citerase dia semate2 untuk keselesaan korang.And kalau korang order makanan yg tak sedap pastu korang rase sket makanan yg dia order pulak,makanan tuh sedap,dia sanggup tukar dengan korang dan habiskan makanan tersebut.


The sweetest part is, dia sangat care kat korang. Contohnyer,dia tengok muka korang ade jerawat sume,die belek2 nyer muke korang macam doktor pakar kulit,then dia tanya pulak korang macam polis pencen,ayg sebelum tido cuci muke tak?ayg gune pencuci tak? dia belai2 muke korang pastu die advise korang contohnyer, ayg lu pegi salon lahh nanti, takpon ayg nanti lu beli lahh pencuci muke nih,kakak wa dulu ade jerawat pasir cam lu die gune pencuci ni,hilang jerawat die dowhh ..


Malam2 korang mesti akan mendapat mesej short time story dari dia. Dalam erti kate laen, mesej giwang2.Sure korang akan terawang-awangan macam aku.hee..contoh lahh ayat bau2 acin dia;


ayg,bie nak bgtau ayg ssuatu..
bie terlalu syg kan ayg, n syg bie pd ayg bertmbh menjadi cinta..
i will marry u honey n wanna get a baby!! 
Michu everyday, evry hour n evry second..
u'r one in my heart baby!!
Love u..mmuahhhxx



Time pagi pulak, either dia akan call korang kejut sembahyang subuh takpon dia just mesej korang.Kadang2 mood giwang dia tak tentu hala,maybe time pagi2 dia boleh anta short story kat korang.contoh ayat dia;


Hye syg..morning, da bgon lom yunk? arnie ade kelas ea..
nnt bbaek taw p memane,jgn gatal2 tau syg..
walau kite jaohn jrg jmpe,bie ttp syg ayg sgt2 n xk b'ubah..
love u stronger n stronger honey!!
mmuahhhxx

Most of the time, korang boleh lihat sifat manjer dia sangat tertonjol.Dia punya tahap rengekan  tuh macam budak kecik tapi maybe mampu mengalahkan budak kecik.Lebih2 lagi  kalau die tengah demam.Misalnyer korang berjauhan,and korang suruh dia makan ubat lahh,minom 100plus lahh,mandi lah, tuam towel kat kepala..Dia sure merengek2 nak korang buatkan,nak ayg tuamkan towel ;(, takpon ayg jagan pegi memane taw time bie sakit,bie nak ayg sentiase disisi bie jer.


Last but not least dia akan time korang seadenya.Tak kesah lahh body korang tak sehowt Adibah Nor ke, muke korang tak se lawa Fasha Sendut asalkan dia love korang just the way you're.


Different guy shows their love in different ways.So this is how my boifren express his love towards me.
Might be your boifren shows the same with him.
But im pretty sure your boifren might has one of this tanda2.
Sangat seronok tengok telatah dia yg membuatkan kita sentiasa tersenyum je.
Oke guys!
Thats all for now.
Thanks for dropping by.
Till then.


Photobucket

33 sweet talker(s) here:

Nurul Jannah said...

alala..sweetnyeeeee :)

Sarah Mohd Saleh said...

heee thankss jannah

s.y.a.s.y.a said...

haih ,sweet gile lah .suke :)

Sarah Mohd Saleh said...

*blushinggg..thankss

imanbieyha said...
This comment has been removed by the author.
Sarah Mohd Saleh said...

@imanbieyha cam yg i cakap nih lohh dear...xpon die sgt care kat kite ;)

the koja's blog said...

good entry

Iffah Hazwani said...

suke2 :)

imanbieyha said...
This comment has been removed by the author.
Sarah Mohd Saleh said...

@the koja's blog ohh thanksss

Sarah Mohd Saleh said...

@Iffah Hazwani: oh thanksss

Sarah Mohd Saleh said...

@imanbieyha sgt complicated dear ;)

cikida said...

wauuu,,suwitttnye dy.untung awk..ehe...

Mimie. said...

heee sweet plus comel jee :)

Bazilah said...

wa lu wa lu..tapi mesej nak cecomel je haha. semoga berkekalan :)

Budak Chomot said...

Yeayyy bf kite macam ni! Hehe

Sarah Mohd Saleh said...

@Bazilah taw xpe.sengal mamat tuh...thanks babe ;)

Sarah Mohd Saleh said...

@Budak Chomot..heee...senasib kite ;)

Sarah Mohd Saleh said...

@cikida sweet xsweet sgt ler,payau kelat gituwww.hehe

Sarah Mohd Saleh said...

@Mimie. heh..thanksss babe ;)

IEQAH said...

Ohhh mmg man ni mcm2 the way he show he love gegurl ni..
for you..sweetlaa :)

so da dpt cinta yg sweet,pertahankn oke..

: UKUR CINTA MEH :)

Sarah Mohd Saleh said...

i.allahh dear..thanksss ;)

anisnuratikah said...

olololo....cuwit nyerrr,,,,hihi...boy mmg cm2 lau dye dh tlau syg kt kte...huhu

atiqa.aripin said...

suwittt..

Sarah Mohd Saleh said...

@anisnuratikah : hehe..mmg pon..kentot busuk pon die kate wangi.hee

Sarah Mohd Saleh said...

@atiqa.aripin: thankss dear ;)

Pyka Rahmat said...

banyak yg sama dgn apa yg berlaku dkt aku, pehhh minta minta dia jodoh aku. haha

Sarah Mohd Saleh said...

hahahha..hopefully one day!

cik lyna kaman said...

HAHHA , sungguh aihhhhh :)

Sarah Mohd Saleh said...

heheh ;)

Addin said...

comel ~ but if terlalu care pun rimas kan . huhu bagi addin la .

Sarah Mohd Saleh said...

hehe..thankss dear...agk lohh..tp so far im okey jer ;)

sha my heart said...

bahagia kan?